Visst är det bekvämt att bara dricka sin BCAA som den är, ungefär som ett glas saft, men faktum är att det går att göra väldigt mycket mer med BCAA. Här har vi samlat några av våra bästa recept där just BCAA är en av huvudingredienserna. Kan du motstå dessa läckerheter?

Isglass med smak av persika

En isglass sitter aldrig fel. Gör en nyttigare variant med BCAA som är lika läskande och god som vanlig isglass, men som är mycket nyttigare. Denna variant smakar fantastiskt av persika och passar perfekt att avnjuta en varm sommardag. Eftersom den är så nyttig gör det heller inget om du råkar ta två glassar, eller tre…

  • 10 g BCAA Peach Breeze
  • 2 mogna persikor
  • 3 dl vatten

Skala och kärna ur persikorna och skär dem i mindre bitar. Mixa med en stavmixer tills du har en slät blandning. Blanda BCAA och vatten i en shaker och skaka tills BCAA-pulvret löst sig. Mixa samman BCAA-shaken och persikorna och häll sedan glassmeten i en glassbehållare för pinnglass. Stick ner en glasspinne i varje glass och frys in. Vänta tills glassen stelnat och njut sedan av en god och nyttig isglass!

Päronsplitt

Päronsplitt är en klassiker när det kommer till glass och det var nog många som hade just denna glass som favorit när de var barn. Här kommer ett recept på en nyttig variant av denna glasslegend så att du kan njuta av både en och två utan att få dåligt samvete.

  • 10 g BCAA Fresh pear
  • 2 mogna päron
  • 3 dl vatten

Skala och kärna ur päronen och skär dem i mindre bitar. Mixa med en stavmixer tills du har en slät blandning. Blanda BCAA och vatten i en shaker och skaka tills BCAA-pulvret löst sig. Mixa samman BCAA-shaken och päronen och häll sedan glassmeten i en glassbehållare för pinnglass. Stick ner en glasspinne i varje glass och frys in. Vänta tills glassen stelnat och njut sedan av en god och nyttig isglass!

Berry jelly

Detta recept består enbart av tre ingredienser och du svänger ihop det på nolltid. Sedan är det bara att vänta på att jellyn ska stelna innan du kan njuta av en uppfriskande dessert eller mellanmål. Perfekt för sommardagar när du vill ha något läskande och gott att avnjuta på balkongen eller lagom till träningen.

  • 1 skopa BCAA sweet berries
  • 2,5 dl vatten
  • 2 tsk guarkärnmjöl

Använd en elvisp för att vispa ihop ingredienserna. Häll upp smeten i glas och ställ in i kylen tills de blivit geléliknande i konsistensen. Ta ut jellyn en kvart innan servering för att få den extra god.