nocco bcaa
När du är aktiv och tränar seriöst vill du säkert ha en boost som förbättrar dina träningsresultat. Genom att välja en dryck som endast använder sig av nyttiga energikällor får du genast en viktig fördel. NOCCO är en ny dryck på marknaden som skiljer sig från många andra typer av sportdrycker. Den största skillnaden är att NOCCO helt saknar både fett och kolhydrater. Det gör att den endast innehåller sådant som ger dig en snabb kick inför träningen samt fyller på din kropp med viktiga näringsämnen.

Det är inte bara i samband med ett träningspass som NOCCO kan komma väl till pass. Den fungerar lika bra att dricka i vardagen när du är i behov av snabb energi. En av de viktigaste ingredienserna i NOCCO är BCAA, som har berikat drycken för att öka dess proteininnehåll. BCAA är aminosyror som har stor inverkan på proteinsyntesen i din kropp. Det gör att de är ett utmärkt alternativ för dig som vill hålla musklerna i trim.

NOCCO kommer i två olika former: NOCCO BCAA och NOCCO BCAA+. En skillnad är att den första innehåller 180 mg koffein per burk medan den senare är koffeinfri. En annan skillnad är att +-versionen innehåller omkring dubbelt så mycket aminosyror. Dryckerna skiljer sig också i innehållet av L-karnitin, där de finns i mängden 121 mg per 100 ml hos NOCCO BCAA medan det saknas helt i NOCCO BCAA+.

 

Det snåla kolhydrat- och fettinnehållet gör att drycken innehåller få kalorier, vilket är utmärkt för dig som försöker gå ner i vikt eller vill undvika onödiga kalorikällor. NOCCO BCAA innehåller endast 5 kcal per 100 ml medan protein- och BCAA-innehållet ligger på 1,2 g respektive 757 mg. NOCCO BCAA+ å sin sida på ett nästan identiskt kaloriinnehåll med 6 kcal per samma mängd medan den innehåller något mer protein och BCAA – 1,5 g och 1515 mg. NOCCO BCAA kommer i två smaker – päron och röda bär – medan NOCCO BCAA+ finns i kombinationerna jordgubb/rabarber och citrus/fläder.

NOCCO är en svensk dryck som siktar på att konkurrera på marknaden av nyttiga energidrycker. Eftersom både NOCCO BCAA och NOCCO BCAA+ är helt sockerfria riktar de in sig på träningsintresserade och motionärer som vill skära ned på sockerinnehållet. Med både koffein och BCAA i drycken fungerar den att intas före såväl som efter träningspasset med gott resultat. NOCCO:s fördelaktiga sammansättning av olika aminosyror gör att kroppen snabbt kan ta upp energin.

Näringsvärde per 100 ml – NOCCO BCAA:
[table “1” not found /]
Näringsvärde per 100 ml – NOCCO BCAA+

[table “2” not found /]