Idag så finns det ju en lång rad med produkter som är till för att ge mer energi, förbättra muskelbygget och mer. En populär PWO är den som heter Core Performance och den erbjuder BCAA såväl som koffein, L-teanin, rosenrotextrakt och mer. Det här är en unik mix av ingredienser som ger en mycket jämn tillförsel av energi vilket kan vara av stort intresse för olika tillfällen. Man har tagit fram den här produkten i samarbete med Peter Bláha som är känd som gladiator från TV och som tränar crossfit på elitnivå vilket kan vara anledningen till att den är så väl utvecklad.

Fördelar med Core Performance

Om du behöver gott om energi inför träningen så kan Core Performance bli lösningen. Här får man den typ av energi som behövs för sega moment såväl som för explosiv träning. Men det är inte bara den fysiska styrkan som får sig en kick av Core Performance, här får man även hjälp med mental fokus så att man kan hålla ut och jobba vidare mot sina mål på ett effektivt sätt. Beroende på hur du tränar så kan du använda dosera mellan 1-3 skopor vid varje träningstillfälle. Det här betyder att den är mycket flexibel och att den passar många olika idrottare på olika nivå. Den uppiggande effekten kommer dels från rosenroten och dels från guarana extrakt. Det är från guaranan som man får koffeinet, men det rör sig inte om en hög dos så man slipper en alltför stark stimulans med hög puls som resultat, och det är en stor fördel då man bara vill bli lite piggare inför ett träningspass.

En kändisprodukt

Man kan gott säga att Core Performance är något av en kändisprodukt i och med att Peter Bláha står bakom den. Fast hellre än att bli imponerad av Peter själv och hans prestationer så bör man se detta som en garanti för att produkten faktiskt ger det som man som seriös idrottare vill ha. Det är nämligen så att Peter har fått stor input på så vis att han har sett till att Core Performance ger det stöd som man vill ha för att kunna ge allt vid varje träningstillfälle. Med Core Performance så får man inte bara hjälp med själva träningen utan också med återhämtningen tack vare aminosyrorna som ingår.

God smak

Sist men inte minst så ska det nämnas att den här produkten kommer med god smak som kan beskrivas som fruktig och söt. Ska man använda sig av proteintillskott och BCAA så är det viktigt att man inte får kväljningar av smaken så som är fallet med många andra produkter. Det här vet alla som någon gång har kört en träningsperiod med proteinpulver eller som har använt sig av den här typen av kosttillskott för att gå ner i vikt.