När man vill träna och bygga muskler så kan det vara bra att få lite hjälp med byggmaterialet och då är BCAA ett måste. Med BCAA produkter så får man i sig de viktiga grenade aminosyrorna L-Valin, L-Leucin och L-Isoleucin som kroppen inte själv kan framställa. Nu kan du använda dig av en produkt som heter BCAA Caps som definitivt hamnar på vår topplista med de bästa BCAA produkterna. Det finns fördelar med att inta BCAA i kapselform och den främsta är att det blir bra mycket lättare att dosera än då man till exempel använder sig av pulver. Låt oss se lite närmre på den här produkten…

BCAA Caps WNT

bcaa capsCaps står för kapslar och det är just vad man får, en burk med 60 stycken kapslar som man kan använda sig av inför och efter träning. Rekommendationen är att ta 2 kapslar 30 minuter innan träning och sedan 2 stycken efter avslutat träningspass. Under en dag då man inte tränar så räcker det bra att ta 2 kapslar. Det som är så bra med BCAA Caps är att man via dessa får de viktigaste aminosyrorna som behövs för att kroppen ska kunna skapa det protein som behövs för att bygga muskler. Oavsett om man tränar hårt eller går på en diet för att minska i vikt så är det här ett bra preparat för att bygga fler och för att undvika alltför stor förlust av muskler. Under en deffperiod så kan de här kapslarna vara till stor hjälp.

Hur mycket får man?

En kapsel kan ju se rätt liten ut, men här får man aminosyrorna i koncentrerad form som kroppen har lätt att ta upp. Med 2 kapslar så får man en portion och den innehåller:

  • L-Leucin – 1000 mg
  • L-Isoleucin – 250 mg
  • L-Valin – 250 mg

Tänk på att inte överdosera. Den här produkten har tagits fram för att ge dig det som du verkligen behöver under en period då du tränar hårdare eller då du går på en tuff diet. Det är en säker produkt som är nyttig för din kropp men överdriven användning kan aldrig rekommenderas så följ anvisningarna på burken och se till att köpa nytt om burken har fått ligga i skåpet för länge och bäst-före-datum har passerats.